Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Wi-Fi Direct® -käyttö > Wi-Fi Direct -verkon määritys käyttämällä Push Button -menetelmää

Wi-Fi Direct -verkon määritys käyttämällä Push Button -menetelmää

image

Kun laite vastaanottaa Wi-Fi Direct -pyynnön mobiililaitteelta, nestekidenäyttöön tulee viesti [Wi-Fi Direct -yhteyspyyntö vastaanotettu. Yhdistä painamalla [OK].]. Yhdistä painamalla [OK]-painiketta.

1. Paina image[Asetukset]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct].
  2. Jos mobiililaite ei tue Wi-Fi Direct -toimintoa, paina [Ryhmän omist.]>[Päällä].
  3. Paina [Painike]-painiketta.
  4. Kun esiin tulee [Aktivoi Wi-Fi Direct toisessa laitteessa. Paina sitten [OK].] -viesti, mobiililaitteen Wi-Fi Direct -toiminto on päällä (katso lisätietoja mobiililaitteen käyttöoppaasta). Kytke Brother-laitteeseesi virta painamalla [OK]-painiketta.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Jos mobiililaite näyttää laiteluettelon, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse Brother-laitteesi.
    • Jos Brother-laite näyttää mobiililaiteluettelon, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse mobiililaitteesi. Etsi käytettävissä olevia laitteita uudelleen painamalla [Hae uudelleen].

Jos mobiililaite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty].