Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Wi-Fi Direct® -käyttö > Wi-Fi Direct -verkkoasetusten määritys manuaalisesti

Wi-Fi Direct -verkkoasetusten määritys manuaalisesti

Wi-Fi Direct -asetusten määritys laitteen ohjauspaneelilla.
  1. Paina image[Asetukset]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct]>[Manuaalinen].
  2. Laite näyttää SSID:n (verkon nimi) ja salasanan (verkkoavain). Siirry langattoman verkon asetusnäytölle mobiililaitteessasi, valitse SSID ja syötä sitten salasana.

Jos mobiililaite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty].