Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Asetukset- ja ominaisuudet-taulukot > Ominaisuustaulukot (kosketusnäyttömallit 67,5 mm (2,7") / 87,6 mm (3,5"))

Ominaisuustaulukot (kosketusnäyttömallit 67,5 mm (2,7") / 87,6 mm (3,5"))

Nämä taulukot auttavat ymmärtämään laitteen toimintovalintoja ja väliaikaisia asetuksia.

image [Faksi]

(Kun [Faks. esikats.] on [Ei])

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Kuvaukset

Puhelin / R

-

-

Puh vaihtuu R:ksi, kun puhelinlinjan tyypiksi valitaan Keskus. R-toiminnolla voit saada yhteyden ulkolinjaan tai siirtää soiton toiseen alanumeroon, kun olet kytkettynä keskuksen alanumeroon.

Osoite kirja

image

(Etsi:)

-

Kun LDAP ei ole käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa.

Kun LDAP on käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa ja LDAP-palvelimella.

Tiedot

(Tulee esiin vain, kun LDAP on käytössä.)

Katso valitun osoitteen tarkat tiedot.

Muokkaa

-

Tallenna osoitekirjan numeroita, määritä ryhmänumeroita sarjalähetykseen ja muuta ja poista osoitekirjan numeroita.

-

Hyväksy

Käynnistä faksin lähetys käyttämällä osoitekirjaa.

Puhelu- historia

Uud.val

-

Valitse viimeksi valittu numero uudelleen.

Lähtevä puhelu

Hyväksy

Voit valita viimeksi valittujen numeroiden historiasta numeron ja lähettää siihen faksin, lisätä sen osoitekirjaan tai poistaa sen.

Muokkaa

Soittajatunnushistoria

(Ei saatavilla Suomessa)

Hyväksy

Valitse numero soittajan tunnistushistoriasta ja lähetä sitten faksi siihen, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Muokkaa

image Valinnat

Faksin tarkkuus

-

Aseta lähetettävien faksien erottelutarkkuus.

Kontrasti

-

Säädä kontrastia.

2-puolinen faksi

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

-

Aseta 2-puolinen skannaustoiminto.

Asiakirjakoko

-

Määritä lähtevien faksien asiakirjakoko.

Sk. pitkä pap.

-

Pitkän asiakirjan skannaus ADS-laitteen avulla.

Ryhmälähetys

Lisää numero

Lähetä sama faksiviesti useampaan kuin yhteen faksinumeroon.

Esikatselu

-

Esikatsele faksia ennen sen lähetystä.

Väriasetus

-

Määritä, lähetetäänkö faksit mustavalkoisina tai värillisinä.

Ajast. faksi

Ajast. faksi

Aseta kellonaika, jolloin ajastetut faksit lähetetään.

Aseta aika

Keräyslähetys

-

Yhdistä samaan faksinumeroon samana päivänä ajastettuina lähetettäväksi asetetut faksit yhteen lähetykseen.

Lähetä heti

-

Lähetä faksi käyttämättä muistia.

Ulkomaanlinja

-

Ota käyttöön, jos lähetyksessä ulkomaille on ongelmia.

Puheluhist.

Uud.val

Valitse viimeksi valittu numero uudelleen.

Lähtevä puhelu

Voit valita viimeksi valittujen numeroiden historiasta numeron ja lähettää siihen faksin, lisätä sen osoitekirjaan tai poistaa sen.

Soittajatunnushistoria

(Ei saatavilla Suomessa)

Valitse numero soittajan tunnistushistoriasta ja lähetä sitten faksi siihen, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Osoitekirja

image

(Etsi:)

Kun LDAP ei ole käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa.

Kun LDAP on käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa ja LDAP-palvelimella.

Muokkaa

Tallenna osoitekirjan numeroita, määritä ryhmänumeroita sarjalähetykseen ja muuta ja poista osoitekirjan numeroita.

Aset. uusi oletus

-

Tallenna asetukset oletusasetuksiksi.

Tehdasasetukset

-

Palauta kaikki asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

Tall. pikakuvak.

-

-

Tallenna nykyiset asetukset pikakuvakkeena.

(Kun [Faks. esikats.] on [Päällä])

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

Faksien lähetys

Puhelin / R

-

-

Puh vaihtuu R:ksi, kun puhelinlinjan tyypiksi valitaan Keskus. R-toiminnolla voit saada yhteyden ulkolinjaan tai siirtää soiton toiseen alanumeroon, kun olet kytkettynä keskuksen alanumeroon.

Osoite kirja

image

(Etsi:)

-

Kun LDAP ei ole käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa.

Kun LDAP on käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa ja LDAP-palvelimella.

Tiedot

(Tulee esiin vain, kun LDAP on käytössä.)

Katso valitun osoitteen tarkat tiedot.

Muokkaa

-

Tallenna osoitekirjan numeroita, määritä ryhmänumeroita sarjalähetykseen ja muuta ja poista osoitekirjan numeroita.

-

Hyväksy

Käynnistä faksin lähetys käyttämällä osoitekirjaa.

Puhelu- historia

Uud.val

-

Valitse viimeksi valittu numero uudelleen.

Lähtevä puhelu

Hyväksy

Voit valita viimeksi valittujen numeroiden historiasta numeron ja lähettää siihen faksin, lisätä sen osoitekirjaan tai poistaa sen.

Muokkaa

Soittajatunnushistoria

(Ei saatavilla Suomessa)

Hyväksy

Valitse numero soittajan tunnistushistoriasta ja lähetä sitten faksi siihen, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Muokkaa

image Valinnat

Faksin tarkkuus

-

Aseta lähetettävien faksien erottelutarkkuus.

Kontrasti

-

Säädä kontrastia.

2-puolinen faksi

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

-

Aseta 2-puolinen skannaustoiminto.

Asiakirjakoko

-

Määritä lähtevien faksien asiakirjakoko.

Sk. pitkä pap.

-

Pitkän asiakirjan skannaus ADS-laitteen avulla.

Ryhmälähetys

Lisää numero

Lähetä sama faksiviesti useampaan kuin yhteen faksinumeroon.

Esikatselu

-

Esikatsele faksia ennen sen lähetystä.

Väriasetus

-

Määritä, lähetetäänkö faksit mustavalkoisina tai värillisinä.

Ajast. faksi

Ajast. faksi

Aseta kellonaika, jolloin ajastetut faksit lähetetään.

Aseta aika

Keräyslähetys

-

Yhdistä samaan faksinumeroon samana päivänä ajastettuina lähetettäväksi asetetut faksit yhteen lähetykseen.

Lähetä heti

-

Lähetä faksi käyttämättä muistia.

Ulkomaanlinja

-

Ota käyttöön, jos lähetyksessä ulkomaille on ongelmia.

Puheluhist.

Uud.val

Valitse viimeksi valittu numero uudelleen.

Lähtevä puhelu

Voit valita viimeksi valittujen numeroiden historiasta numeron ja lähettää siihen faksin, lisätä sen osoitekirjaan tai poistaa sen.

Soittajatunnushistoria

(Ei saatavilla Suomessa)

Valitse numero soittajan tunnistushistoriasta ja lähetä sitten faksi siihen, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Osoitekirja

image

(Etsi:)

Kun LDAP ei ole käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa.

Kun LDAP on käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa ja LDAP-palvelimella.

Muokkaa

Tallenna osoitekirjan numeroita, määritä ryhmänumeroita sarjalähetykseen ja muuta ja poista osoitekirjan numeroita.

Aset. uusi oletus

-

Tallenna asetukset oletusasetuksiksi.

Tehdasasetukset

-

Palauta kaikki asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

Tall. pikakuvak.

-

-

Tallenna nykyiset asetukset pikakuvakkeena.

Vastaanot. faksit

Tulosta/poista

Tulosta kaikki (uudet faksit)

-

Tulosta uudet vastaanotetut faksit.

Tulosta kaikki (vanhat faksit)

-

Tulosta vanhat vastaanotetut faksit.

Poista kaikki (uudet faksit)

-

Poista uudet vastaanotetut faksit.

Poista kaikki (vanhat faksit)

-

Poista vanhat vastaanotetut faksit.

Osoite kirja

image

(Etsi:)

-

-

Kun LDAP ei ole käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa.

Kun LDAP on käytössä, haku tehdään paikallisessa osoitekirjassa ja LDAP-palvelimella.

Tiedot

(Tulee esiin vain, kun LDAP on käytössä.)

-

Katso valitun osoitteen tarkat tiedot.

Muokkaa

-

-

Tallenna osoitekirjan numeroita, määritä ryhmänumeroita sarjalähetykseen ja muuta ja poista osoitekirjan numeroita.

-

Hyväksy

-

Käynnistä faksin lähetys käyttämällä osoitekirjaa.

Puhelu- historia

Uud.val

-

-

Valitse viimeksi valittu numero uudelleen.

Lähtevä puhelu

Hyväksy

-

Voit valita viimeksi valittujen numeroiden historiasta numeron ja lähettää siihen faksin, lisätä sen osoitekirjaan tai poistaa sen.

Muokkaa

-

Soittajatunnushistoria

(Ei saatavilla Suomessa)

Hyväksy

-

Valitse numero soittajan tunnistushistoriasta ja lähetä sitten faksi siihen, lisää se osoitekirjaan tai poista se.

Muokkaa

-

image [Kopioi]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Kuvaukset

Tall. pikakuvak.

-

-

Tallenna nykyiset asetukset pikakuvakkeena.

ID

-

-

Kopioi henkilökortti.

image Esikatselu

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

-

-

Esikatsele kopioitu tulos LCD-näytössä, ennen kuin laite aloittaa tulostuksen.

image Valinnat

Laatu

-

Valitse asiakirjatyypin tulostustarkkuus.

Asiakirjakoko

-

Valitse haluamasi asiakirjan koko.

Kasetin val.

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

-

Valitse kopiointitilassa käytettävä paperikasetti.

Paperityyppi

-

Valitse paperityyppi, joka vastaa paperikasetissa olevaa paperia.

Paperikoko

-

Valitse paperikoko, joka vastaa paperikasetissa olevaa paperia.

Suuren./Pienen.

100%

-

Sovita sivulle

Säädä kopiokoko sopimaan laitteeseen asetettuun paperiin.

Suurenna

Valitse seuraavan kopion suurennussuhde.

Pienennä

Valitse seuraavan kopion pienennyssuhde.

Mukauta(25-400%)

Anna suurennus- tai pienennyssuhde.

Tummuus

-

Säädä tummuutta.

Taustavärin poisto

Mustakopiointiasetukset

Vaihda poistettavan taustavärin määrää.

Värikopiointiasetukset

2-puolinen kopio

-

Kytke 2-puolinen kopiointi pois tai päälle ja valitse pitkän sivun kääntö tai lyhyen sivun kääntö.

Pinoa/Lajitt.

-

Pinoa tai lajittele useita kopioita valitsemalla tämä.

Sivun asett.

-

Ota Useita sivuja arkille-, 2 in 1 ID-, 1 to 2- tai julistekopioita.

Auto vinosäätö

-

Oikaise vino kopio

Lisäasetukset

-

Valitse kopioinnin lisäasetukset.

Esikatselu

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

-

Esikatsele kopiotulos LCD-näytössä, ennen kuin laite aloittaa tulostuksen.

Aset. uusi oletus

-

Tallenna asetukset oletusasetuksiksi.

Tehdasasetukset

-

Palauta kaikki asetukset takaisin tehdasasetuksiin.

image [Skannaa]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

tall.välineelle

(Kun USB-muistitikku on käytössä)

Muu skannaustoim.

-

-

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne suoraan USB-muistitikulle ilman tietokonetta.

image Valinnat

-

-

Tall. pikakuvak.

-

-

sähköpostiini

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

-

-

-

Skannaa mustavalkoinen tai värillinen asiakirja sähköpostiosoitteeseesi.

omaan kansioon

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

-

-

-

Lähetä skannatut tiedot paikallisverkossa tai internetissä sijaitsevassa CIFS-palvelimessa olevaan kansioosi.

PC:hen

tiedostoon

Muu skannaustoim.

-

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne kansioon tietokoneessasi.

(Valitse USB tai PC)

image Valinnat

Tall. pikakuvak.

tekstintunnistu.

Muu skannaustoim.

-

Muunna skannattu asiakirja muokattavaksi tekstitiedostoksi.

(Valitse USB tai PC)

image Valinnat

Tall. pikakuvak.

kuvaksi

Muu skannaustoim.

-

Skannaa valokuvat ja kuvat grafiikkasovelluksiin.

(Valitse USB tai PC)

image Valinnat

Tall. pikakuvak.

sähköpostiin

Muu skannaustoim.

-

Lähetä skannattu asiakirja sähköpostin liitteenä.

(Valitse USB tai PC)

image Valinnat

Tall. pikakuvak.

s-postipalvelim.

Muu skannaustoim.

-

-

Lähetä skannattuja tietoja sähköpostipalvelimelle sallimalla laitteen kommunikointi verkon ja sähköpostipalvelimen kanssa.

Manuaal.

Seur.

Tall. pikakuvak.

image Esikatselu

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

image Valinnat

Kohteet

Lisää Osoite

-

imageKohteet

-

Osoite kirja

Seur.

Tall. pikakuvak.

image Esikatselu

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

image Valinnat

Kohteet

Lisää Osoite

-

imageKohteet

-

FTP:hen

(MFC-J6540DW/MFC-J6940DW)

Muu skannaustoim.

-

-

Skannaa asiakirjat suoraan FTP-palvelimeen.

(Valitse profiilin nimi)

image Valinnat

-

Tall. pikakuvak.

-

FTP/SFTP

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Muu skannaustoim.

-

-

Lähetä skannatut tiedot FTP:n/SFTP:n välityksellä.

(Valitse profiilin nimi)

image Esikatselu

-

image Valinnat

-

Tall. pikakuvak.

-

verkkoon

Muu skannaustoim.

-

-

Skannaa asiakirjat suoraan paikallisverkossa sijaitsevaan CIFS-palvelimeen.

(Valitse profiilin nimi)

image Esikatselu

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

-

image Valinnat

-

Tall. pikakuvak.

-

SharePointiin

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Muu skannaustoim.

-

-

Lähetä skannattuja tietoja SharePoint-palvelimen kautta.

(Valitse profiilin nimi)

image Esikatselu

-

image Valinnat

-

Tall. pikakuvak.

-

Internetiin

-

-

-

Lataa skannatut tiedot internet-palveluun.

WS-skan.

(Tulee näkyviin, kun verkon resurssienhallinnassa näkyvä verkkopalvelujen skannaus on asennettu.)

Muu skannaustoim.

-

-

Skannaa tiedot verkkopalveluprotokollan avulla.

Skannaa

-

-

Skan. s-postiin

-

-

Skan. faksiin

-

-

Skan. tulostuk.

-

-

image [Suojattu tulostus]

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Kuvaukset

Suojattu tulostus

(Valitse käyttäjä)

-

Voit tulostaa muistiin tallennetut tulostustyöt syöttämällä nelinumeroisen PIN-koodin.

Käytettävissä vain, mikäli laitteessa on suojattuja tulostustietoja.

image [WWW]

Taso 1

Kuvaukset

WWW

Kytke Brother-laite internetpalveluun.

image [Sovell.]

Taso 1

Kuvaukset

Sovell.

Kytke Brother-laitteesi Brother-sovelluspalveluun.

image [USB]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

PDF-tulostus

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

(Valitse PDF-tiedosto.)

image Tulostusaset.

-

Tulosta PDF-tiedosto suoraan USB-muistitikulta.

JPEG-tulostus

Valitse tiedostot

OK

image Tulostusaset.

Säädä valokuvia vaihtoehtojen avulla.

Tul. Kaik

-

Tulosta kaikki USB-muistitikun valokuvat.

Sis.luet. tulost.

Tulosta sisällysluettelo

image Tulostusaset.

Tulosta pikkukuvasivu.

Tulosta kuvat

image Tulostusaset.

Tulosta valokuvia valitsemalla luettelonumeroita.

Skan. mediak.

-

-

-

Skannaa asiakirjat USB-muistitikulle.

WWW

-

-

-

Kytke Brother-laite internetpalveluun.

image [A3-kopioin. pikakuv.]

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

A3 2in1

A3

A4⇒A3

A3⇒A4

A4+huom.(L)

A4+huom.(P)

A4 + ruud.

A4 + tyhjä

A4 keskit.

image Valinnat

Laatu

Valitse asiakirjatyypin tulostustarkkuus.

Asiakirjakoko

Valitse haluamasi asiakirjan koko.

Kasetin val.

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Määritä laitteen asetukset siten, että se valitsee automaattisesti sopivinta paperia sisältävän paperikasetin.

Paperityyppi

Tarkista käytettävissä oleva paperityyppi.

Paperikoko

Aseta paperikasetin paperikoko.

Tummuus

Säädä tummuutta.

Auto vinosäätö

Oikaise vino kopio

image [Lataa ohjelmisto]

Taso 1

Kuvaukset

Lataa ohjelmisto

Näyttää tiedot ohjelmistojen latauksesta ja asennuksesta mobiililaitteille ja tietokoneille.

image [Tulostusp- ään puhd.]

Taso 1

Kuvaukset

Tulostusp- ään puhd.

Puhdista tulostuspää LCD-näytön (nestekidenäytön) ohjeiden mukaisesti.

image [Pikakuv.]

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Kuvaukset

image Lisää pikakuvake

Kopioi

-

Vaihda asetuksia kohdassa Kopiointiasetukset.

Faksi

-

Vaihda asetuksia kohdassa Faksiasetukset.

Skannaa

tall.välineelle

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne suoraan USB-muistitikulle ilman tietokonetta.

PC:hen(tiedost.)

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne kansioon tietokoneessasi.

PC:hen(teks.tun.)

Muunna skannattu asiakirja muokattavaksi tekstitiedostoksi.

PC:hen(kuvaksi)

Skannaa valokuvat ja kuvat grafiikkasovelluksiin.

PC:hen(s-postiin)

Lähetä skannattu asiakirja sähköpostin liitteenä.

s-postipalvelim.

Skannaa mustavalkoinen tai värillinen asiakirja sähköpostipalvelimeen.

verkkoon

Lähetä skannatut tiedot paikallisverkossa tai internetissä sijaitsevalle CIFS-palvelimelle.

FTP:hen

(MFC-J6540DW/MFC-J6940DW)

Lähetä skannatut tiedot FTP:n välityksellä.

FTP/SFTP

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Lähetä skannatut tiedot FTP:n/SFTP:n välityksellä.

SharePointiin

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Lähetä skannattuja tietoja SharePoint-palvelimen kautta.

WWW

-

Kytke Brother-laite internetpalveluun.

Sovell.

-

Kytke Brother-laitteesi Brother-sovelluspalveluun.

Luettelo tulee näkyviin, kun kutakin pikakuvaketta painetaan 2 sekunnin ajan.

Nim. uud.

-

Muuta pikakuvakkeen nimeä.

Muokkaa

-

Muuta pikavalinta-asetuksia.

Poista

-

Poista pikakuvake.

Rekisteröi kortti/NFC

-

Määritä pikakuvake IC-kortille.

Poista kortti/NFC

-

Poista pikakuvake IC-kortilta.

image Muok/pois

(Valitse pikakuvakepainike.)

Nim. uud.

Muuta pikakuvakkeen nimeä.

Muokkaa

Muuta pikavalinta-asetuksia.

Poista

Poista pikakuvake.

Rekisteröi kortti/NFC

Määritä pikakuvake IC-kortille.

Poista kortti/NFC

Poista pikakuvake IC-kortilta.

image [Muste]

Taso 2

Taso 3

Kuvaukset

Mustetta jälj.

-

Tarkista jäljellä olevan musteen määrä.

Mustekasettimalli

-

Tarkista värikasetin numerot.

Paranna tulostuslaatua

Tarkista tulostuslaatu

Tarkasta ja korjaa tulostuslaatu, kohdistus ja paperinsyöttö LCD-näytön ohjeiden mukaisesti.

Kohdistus

Korjaa paperisyöttö

Tulostuspään puhdist.

-

Puhdista tulostuspää LCD-näytön (nestekidenäytön) ohjeiden mukaisesti.

Poista paperijätteet

-

Poista paperinpala laitteesta LCD-näytön ohjeiden mukaisesti.

Tulost.asetukset

Vähennä tahriutumista

Vähennä tahriintumista tai paperitukoksia tulostuksen aikana.

Tasoita epätasaiset viivat

Vähennä epätasaisia rivejä paperilla tulostuksen aikana.

Par. tulost.

Paranna tulostuslaatua ja vähennä epätarkkuutta.

Värikasetin tarkistus

-

Katso värikasetin tiedot.

Tulostuslaadun autom. tarkistus

-

Tunnistaa automaattisesti tulostuspään kunnon ja puhdistaa tulostuspään tarvittaessa.

image Wi-Fi-asetukset

Taso 2

Kuvaukset

Etsi Wi-Fi-verkko

Määritä langattoman verkkosi asetukset manuaalisesti.

WPS-/Painike

Määritä langattoman verkon asetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

Kun olet asettanut USB-muistitikun USB-korttipaikkaan

Taso 1

Kuvaukset

PDF-tulostus

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Tulosta PDF-tiedosto suoraan USB-muistitikulta.

JPEG-tulostus

Valitse valokuvavalikko.

Skan. mediak.

Skannaa asiakirjat USB-muistitikulle.

WWW

Kytke Brother-laite internetpalveluun.