Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanotto muistiin -asetukset > Muistiin vastaanoton poistaminen käytöstä

Muistiin vastaanoton poistaminen käytöstä

Poista muistiin vastaanotto käytöstä, jos et halua laitteen tallentavan tai edelleenlähettävän saapuvia fakseja.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Paina [Ei].
    image

Kosketusnäytössä näkyy [Tulostetaanko kaikki faksit?] tai [Poistetaanko kaikki asiakirjat?], jos laitteen muistissa on vastaanotettuja fakseja.

3. Paina image.