Määritä pikakuvake IC-kortille NFC-toiminnon avulla

Vastaavat mallit:MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Voit määrittää yhden pikakuvakkeen IC-kortille. Kun kosketat IC-kortillasi laitteen NFC-symbolia, henkilökohtainen pikakuvakkeesi tulee automaattisesti näkyviin kosketusnäyttöön.
image
  • Et voi käyttää samaa IC-korttia eri pikakuvakkeille.
  • Jos haluat käyttää IC-korttia toiselle pikakuvakkeelle, poista ensin kortin rekisteröinti ja rekisteröi se sitten käyttäen uutta pikakuvaketta.
  1. Jos aloitusnäyttö tulee näkyviin, paina image [Pikakuv.].
  2. Paina välilehteä, joka sisältää pikakuvakkeen, jonka haluat määrittää IC-kortille.
  3. Pidä pikakuvaketta painettuna, kunnes vaihtoehdot tulevat näyttöön.
  4. Valitse vaihtoehto [Rekisteröi kortti/NFC] painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
  5. Kosketa NFC-symbolia IC-kortilla.
  6. Paina [Rekisteröi]-painiketta.
    Pikakuvake on määritetty IC-kortille.