Määritä pikakuvake IC-kortille IC-kortinlukijan avulla

Voit määrittää yhden pikakuvakkeen IC-kortille. Kun kosketat IC-kortilla laitteeseen yhdistettyä IC-kortinlukijaa, henkilökohtainen pikakuvakkeesi tulee automaattisesti näkyviin kosketusnäyttöön.
image
  • Et voi käyttää samaa IC-korttia eri pikakuvakkeille.
  • Jos haluat käyttää IC-korttia toiselle pikakuvakkeelle, poista ensin kortin rekisteröinti ja rekisteröi se sitten käyttäen uutta pikakuvaketta.

Ennen kuin määrität pikakuvakkeen IC-kortille, rekisteröi ulkoinen IC-kortinlukija. Rekisteröi kortinlukija käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa. Laitteesi tukee ulkoisia HID-luokan ohjaimia tukevia IC-kortinlukijoita.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>External Card Reader (Ulkoinen kortinlukija).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Syötä tarvitut tiedot ja napsauta sitten Submit (Lähetä).
  6. Ota asetukset käyttöön käynnistämällä Brother-laite uudelleen.
  7. Liitä kortinlukija laitteeseen.
    image
  8. Jos aloitusnäyttö tulee näkyviin, paina LCD-näytössä image [Pikakuv.].
  9. Valitse välilehdellä se pikakuvakenäyttö, joka sisältää pikakuvakkeen jonka haluat määrittää IC-kortillesi, painamalla [1] tai [3].
  10. Pidä pikakuvaketta painettuna, kunnes vaihtoehdot tulevat näyttöön.
  11. Valitse vaihtoehto [Rekisteröi kortti/NFC] painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
  12. Kosketa IC-kortillasi laitteeseen yhdistettyä IC-kortinlukijaa.
  13. Paina [Rekisteröi]-painiketta.
    Pikakuvake on määritetty IC-kortille.