Koti > Paperin käsittely > Paperin asettaminen > Paperiasetukset > Paperin tarkistusasetuksen muuttaminen

Paperin tarkistusasetuksen muuttaminen

Jos tämä asetus on [Päällä] ja paperikasetti on poistettu tai asetat paperia MT-alustalle, LCD-näytössä näkyy viesti, jonka avulla voit muuttaa paperikoko- ja paperityyppiasetuksia.

Oletusasetus on [Päällä].

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.].
  2. (MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Paina [Kasettiaset.].
  3. Valitse vaihtoehto [Tark. paperi] painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
  4. Paina [Päällä] tai [Ei].
  5. Paina image.