Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Yleiset asetukset > Laitteen asettaminen sammumaan automaattisesti

Laitteen asettaminen sammumaan automaattisesti

Automaattinen virrankatkaisutoiminto voi vähentää virrankulutusta. Aseta aika, jonka laite on lepotilassa ennen sen automaattista sammutusta. Kun tämän ominaisuuden asetus on [Ei], laite on sammutettava manuaalisesti.

Kun haluat kytkeä laitteen virran päälle sen jälkeen, kun automaattinen sammutus on sammuttanut sen, paina image.

image

Laite ei sammu automaattisesti, kun:

• Laite on kytketty puhelinlinjaan.
  • Laite on kytketty kiinteään verkkoon.
  • Laite on kytketty langattomaan verkkoon.
  • [WLAN (Wi-Fi)] on valittu [Verkkoliitäntä] -asetuksella.
  • Suojatut tulostustyöt on tallennettu laitteen muistiin. (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Autom. samm.].
  2. Tuo näkyviin valinnat [Ei], [1tunti], [2tuntia], [4tuntia] tai [8tuntia] painamalla image tai image, ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
  3. Paina image.