Lepotilan lähtölaskennan asettaminen

Lepotilan (tai virransäästötilan) asetus voi vähentää virrankulutusta. Kun laite on lepotilassa, se käyttäytyy kuin sen virta olisi katkaistu. Laite herää ja aloittaa tulostuksen, kun se vastaanottaa tulostustyön tai faksin. Aseta aikaviive laitteen siirtymiselle lepotilaan näiden ohjeiden mukaisesti.
  • Ajastin käynnistyy uudelleen, jos laite suorittaa jonkin toiminnon, esimerkiksi vastaanottaa faksi- tai tulostustyön.
  • Tehdasasetus on kolme minuuttia.
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Lepotila].
  2. Valitse minuuttimäärä (1–60), jonka haluat asettaa kosketusnäyttöön ja paina sitten [OK].
  3. Paina image.
image
Kun laite siirtyy lepotilaan, LCD-näytön (nestekidenäytön) taustavalo sammuu.