Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määrittäminen langattomaan verkkoon, kun SSID-nimeä ei lähetetä

Laitteen määrittäminen langattomaan verkkoon, kun SSID-nimeä ei lähetetä

Suosittelemme, että kirjoitat langattoman verkon asetukset muistiin ennen laitteen määrittämistä. Tarvitset näitä tietoja, ennen kuin voit jatkaa määritysten tekemistä.

1. Tarkista ja merkitse muistiin nykyiset langattoman verkon asetukset.
    Verkkonimi (SSID)

Authentication Method (Todennusmenetelmä) Salaustila Verkkoavain (salasana)
    Avoin järjestelmä EI MITÄÄN -
    WEP
    Jaettu avain WEP
    WPA/WPA2-PSK/WPA3-SAE TKIP (WPA:lle/WPA2-PSK:lle)
    AES
    WPA3-SAE AES

esim.

Verkkonimi (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Todennusmenetelmä) Salaustila Verkkoavain (salasana)
    WPA2-PSK AES 12345678
    image
    Jos reitittimesi käyttää WEP-salausta, anna ensimmäisenä WEP-avaimena käytettävä avain. Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  2. Valitse painamalla image [Asetukset]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[Etsi Wi-Fi-verkko].
  3. Kun esiin tulee [Otetaanko WLAN käyttöön?], paina [Kyllä]-painiketta.
    Langaton asennusohjelma käynnistyy. Voit peruuttaa painamalla [Ei]-painiketta.
  4. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä. Paina image tai image näyttääksesi [<Uusi SSID>] -vaihtoehdon ja paina sitten sitä.
  5. Paina [OK].
  6. Anna SSID-nimi ja paina sitten [OK].
    image
    Lisää tietoa tekstin syöttämisestä, imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
  7. Valitse todennusmenetelmä painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
  8. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit [Avoin järjest.] -asetuksen, paina joko [Ei mitään] tai [WEP].

Jos valitsit salaustyypiksi [WEP]-asetuksen, anna WEP-avain ja paina sitten [OK].

• Jos valitsit [Jaettu avain] -asetuksen, anna WEP-avain ja paina sitten [OK].
    • Jos valitsit [WPA/WPA2-PSK/WPA3-SAE] -asetuksen, paina joko [TKIP+AES] tai [AES].

Syötä WPA-avain ja paina sitten [OK].

• Jos valitsit vaihtoehdon [WPA3-SAE], paina [AES].

Syötä WPA-avain ja paina sitten [OK].

image
    • Lisää tietoa tekstin syöttämisestä imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
    • Brother-laite tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
  9. Laite yrittää ottaa yhteyttä valitsemaasi langattomaan laitteeseen.
Jos langaton laite on kytketty onnistuneesti, nestekidenäytössä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitteesi Ladattavat tiedostot-sivulle verkkosivustossa support.brother.com.