Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Laitteen vastausta edeltävien soittojen määrän asettaminen (Soittoviive)

Laitteen vastausta edeltävien soittojen määrän asettaminen (Soittoviive)

Jos joku soittaa laitteeseesi, se antaa puhelimen normaalin soittoäänen. Soittokertojen määrä säädetään soittoviiveasetuksella.
  • Soittokerrat-asetus määrittää laitteen soittokertojen määrän, ennen kuin se vastaa tiloissa [Vain fax] ja [Fak/Puh].
  • Jos laitteen kanssa samalla linjalla on ulkoinen puhelin tai rinnakkaispuhelin, valitse suurin mahdollinen määrä soittokertoja.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Soittokerrat].
  2. Valitse, kuinka monta kertaa haluat laitteen soivan, ennen kuin se vastaa.
    image

Jos valitset [0], laite vastaa välittömästi eikä soittoääni kuulu lainkaan. (saatavilla vain joissakin maissa)

3. Paina image.