Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Vastaanottotilojen yleiskuvaus

Vastaanottotilojen yleiskuvaus

Joissakin vastaanottotiloissa laite vastaa automaattisesti ([Vain fax] ja [Fak/Puh]). Voit halutessasi muuttaa soittokertojen asetusta ennen näiden tilojen käyttöä.

Vain faksi
[Vain fax] -tilassa jokaiseen puheluun vastataan automaattisesti faksina.
Faksi/Puhelin
[Fak/Puh] -tilan avulla voidaan hallita saapuvia puheluita, sillä tila tunnistaa, ovatko puhelut faksipuheluja vai tavallisia puheluja, ja käsittelee niitä jollakin seuraavista tavoista:
  • Faksit vastaanotetaan automaattisesti.
  • Tavallisen puhelun tullessa kuuluu F/P-soitto, jolloin voit vastata puhelimeen. F/P-soitto on laitteen tuottama kaksoissoittoääni.
Manual (Manuaalinen)
[Manuaal.]-tila kytkee pois päältä kaikki automaattiset vastaustoiminnot.

Voit vastaanottaa faksin [Manuaal.]-tilassa nostamalla ulkoisen puhelimen kuulokkeen. Kun kuulet faksiäänet (lyhyet toistuvat äänimerkit), paina käynnistyspainiketta, ja vastaanota sitten faksi valitsemalla [Vastaanota]. Voit vastaanottaa fakseja myös faksin tunnistustoiminnon avulla vastaamalla puhelimeen, joka on kytketty samaan linjaan kuin laite.

Ulkoinen puhelinvastaaja
[Ulk. VAS] -tilassa ulkoinen puhelinvastaaja vastaa saapuviin puheluihin.
Tulevat puhelut käsitellään seuraavasti:
  • Faksit vastaanotetaan automaattisesti.
  • Soittajat voivat tallentaa viestin ulkoiseen puhelinvastaajaan.