Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Ohjauspaneelin esittely

Ohjauspaneelin esittely

MFC-J6540DW

image
  1. LCD-kosketusnäyttö
    Voit avata valikoita ja tehdä valintoja painamalla niitä kosketusnäytöllä.
  2. Valikkopainikkeet
    image (Takaisin)
    Palaa edelliseen valikkoon painamalla tätä.
    image (Alkuun)
    Palauttaa aloitusnäyttöön.
    image (Peruuta)
    Peruuta toiminto painamalla.
  3. Valintanäppäimistö
    Valitse puhelin- tai faksinumerot painamalla kosketuspaneelin numeroita, joilla voit ilmoittaa myös kopioiden määrän.
  4. Virran LED-merkkivalo
    LED-merkkivalo syttyy laitteen virrankäyttötilan mukaan.

Kun laite on lepotilassa, LED-merkkivalo vilkkuu.

5. imageVirtapainike
    Kytke laitteen virta päälle painamalla image.
    Sammuta laite pitämällä painettuna painiketta image. Kosketusnäyttöön tulee muutamaksi sekunniksi ennen laitteen sammumista ilmoitus [Sammutetaan]. Yhdistetty ulkoinen puhelin tai puhelinvastaaja on aina käytettävissä.
    Jos katkaiset laitteen virran image-painikkeella, se puhdistaa silti tulostuspään säännöllisesti, jotta tulostuslaatu säilyisi hyvänä. Pidä laite kytkettynä verkkovirtaan jatkuvasti, jotta tulostuspäiden käyttöikä pidentyisi, väriaineen käyttö olisi tehokkaampaa ja tulostuslaatu säilyisi.

MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW

image
  1. image NFC (Near Field Communication) -symboli

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Voit käyttää korttitodennusta koskettamalla IC-kortilla ohjauspaneelin NFC-symbolia.

(MFC-J6940DW)

Jos Android™-laitteesi tukee NFC-ominaisuutta, voit tulostaa laitteellasi koskettamalla sillä NFC-merkkiä.

2. LCD-kosketusnäyttö
    Voit avata valikoita ja tehdä valintoja painamalla niitä kosketusnäytöllä.
  3. Valikkopainikkeet
    image (Takaisin)
    Palaa edelliseen valikkoon painamalla tätä.
    image (Alkuun)
    Palauttaa aloitusnäyttöön.
    image (Peruuta)
    Peruuta toiminto painamalla.
  4. Valintanäppäimistö
    Valitse puhelin- tai faksinumerot painamalla kosketuspaneelin numeroita, joilla voit ilmoittaa myös kopioiden määrän.
  5. Virran LED-merkkivalo
    LED-merkkivalo syttyy laitteen virrankäyttötilan mukaan.

Kun laite on lepotilassa, LED-merkkivalo vilkkuu.

6. imageVirtapainike
    Kytke laitteen virta päälle painamalla image.
    Sammuta laite pitämällä painettuna painiketta image. Kosketusnäyttöön tulee muutamaksi sekunniksi ennen laitteen sammumista ilmoitus [Sammutetaan]. Yhdistetty ulkoinen puhelin tai puhelinvastaaja on aina käytettävissä.
    Jos katkaiset laitteen virran image-painikkeella, se puhdistaa silti tulostuspään säännöllisesti, jotta tulostuslaatu säilyisi hyvänä. Pidä laite kytkettynä verkkovirtaan jatkuvasti, jotta tulostuspäiden käyttöikä pidentyisi, väriaineen käyttö olisi tehokkaampaa ja tulostuslaatu säilyisi.