Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Skannattujen tietojen tallennus sähköpostiliitteenä

Skannattujen tietojen tallennus sähköpostiliitteenä

Lähetä skannatut tiedot koneeltasi sähköpostisovellukseen liitteenä.
image
  • Voit tehdä skannausasetuksiin tilapäisiä muutoksia laitteen skannauspainikkeen avulla. Voit tehdä pysyviä muutoksia käyttämällä Brother iPrint&Scan -toiminnosta.

• Voit skannata sähköpostin laitteen skannauspainikkeella, kun varmistat, että valitset jonkin näistä sovelluksista Brother iPrint&Scan -toiminnosta:

• Windows: Microsoft Outlook
    • Mac: Apple Mail

Jos haluat käyttää muita sovelluksia ja WWW-sähköpostipalveluita, skannaa asiakirja käyttämällä Skannaa kuvaksi- tai Skannaa tiedostoon -toimintoja, ja liitä sitten skannattu tiedosto sähköpostiviestiin.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[PC:hen]>[sähköpostiin].
  3. Jos laite on yhdistetty verkon kautta, tuo tietojen lähetyksen kohdetietokoneen nimi näytölle painamalla image tai image ja valitse sitten tietokoneen nimi.
    image

Jos LCD-näytössä (nestekidenäytössä) näkyy kehotus antaa PIN-koodi, anna tietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäytössä ja paina sitten [OK].

4. Voit muokata asetuksia painamalla image[Valinnat].
    image

Voit käyttää image[Valinnat] -vaihtoehtoa liittämällä tietokoneen, johon on asennettu laitteeseen yhdistetty Brother iPrint&Scan.

5. Paina [Skannausaset.]>[Aseta laitteessa].
  6. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Valinta
    Kuvaus
    2-puol. skan.

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Valitse 2-puolinen skannaustila.

Väriasetus

Valitse väriformaatti asiakirjallesi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

Auto vinosäätö

Korjaa skannatut vinoon syötetyt asiakirjat.

Tyhj. sivun ohit.

Kun valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Taustavärin poisto

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

image
    • Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tall. pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  7. Paina [Aloita].
    Laite skannaa asiakirjan ja tallentaa sen liitetiedostoksi. Tämän jälkeen laite käynnistää sähköpostisovelluksesi ja avaa uuden sähköpostiviestin, johon skannattu tiedosto on liitetty.