Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostin vastaanottajalle

Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostin vastaanottajalle

Lähetä skannatut tiedot suoraan Brother-laitteelta sähköpostin vastaanottajalle ilman tietokonetta.
  • Voit lähettää skannatut tiedot sähköpostin vastaanottajalle määrittämällä laitteen olemaan tiedonsiirtoyhteydessä verkkosi ja sen sähköpostipalvelimen kanssa, jota käytetään sähköpostien vastaanottoon.
  • Voit määrittää nämä kohteet laitteen ohjauspaneelin tai WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  • Skannaus sähköpostipalvelimelle -toiminnon käyttöä varten laitteellasi on oltava yhteys verkkoon ja SMTP-palvelimeen. Tarvitset jatkamista varten seuraavat SMTP-sähköpostiasetukset:
    • palvelimen osoite

• portin numero

• käyttäjänimi

• salaustyyppi (SSL tai TLS)

• sähköpostipalvelimen sertifikaatti (jos käytössä).

Jos sinulla ei ole näitä asetuksia, ota yhteys sähköpostipalveluntarjoajaasi tai järjestelmänvalvojaan.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[s-postipalvelim.].
    image
    (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)
    • Jos olet tallentanut sähköpostiosoitteesi ja käyttäjätunnuksesi ja kirjaudut sisään laitteeseen Secure Function Lock -toiminnon, Active Directory -todennuksen tai LDAP-todennuksen avulla, [sähköpostiini]-painike ilmestyy näytölle.
    • Voit lähettää skannattuja tietoja sähköpostiosoitteeseesi painamalla [sähköpostiini]. Kun sähköpostiosoitteesi näkyy LCD-näytöllä, paina [Seur.].
    • Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön WWW-pohjaisessa hallinnassa napsauttamalla vasemmanpuoleisesta siirtymisvalikosta Scan (Skannaa)>Scan to E-mail Server (Skannaa sähköpostipalvelimelle). Valitse Send to My E-mail (Lähetä sähköpostiin)-kentässä On (Päälle).
  3. Anna kohdesähköpostiosoite jollakin seuraavista tavoista:
    • Jos haluat antaa sähköpostiosoitteen manuaaliseesti, paina [Manuaalinen] ja anna sitten sähköpostiosoite nestekidenäytön merkkipainikkeiden avulla. Kun olet valmis, paina [OK].
    • Jos sähköpostiosoite on tallennettu laitteen osoitekirjaan, paina [Osoitekirja] ja valitse sähköpostiosoite.

Paina [OK].

4. Syötä sähköpostiosoite ja paina [Seur.].
  5. Voit muokata asetuksia painamalla image[Valinnat], ja siirry sitten seuraavaan vaiheeseen.
    image
    • Omien oletusasetusten määrittäminen: kun olet tehnyt muutokset asetuksiin, paina [Aset. uusi oletus] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].
    • Tehdasasetusten palauttaminen: paina [Tehdasasetukset] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].
  6. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Valinta
    Kuvaus
    2-puol. skan.

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Valitse 2-puolinen skannaustila.

Väriasetus

Valitse väriformaatti asiakirjallesi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

Marg. asetukset

Säädä asiakirjan marginaaleja.

Esikatselu

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Esikatsele skannaustulosta LCD-näytössä ennen skannattujen tietojen tallentamista.

image
    • Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tall. pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
    • (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Jos haluat esikatsella skannattuja tuloksia ennen skannattujen tietojen tallennusta, paina image ja sitten [Esikatselu]. Laite skannaa asiakirjan ja näyttää skannatut tulokset LCD-näytössä. Jos skannatut tulokset ovat hyvät, voit tallentaa ne ja viimeistellä käsittelyn painamalla [Aloita].
  7. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.