Koti > Suojaus > Toimintalukon 3.0 käyttö > Ennen Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttämistä

Ennen Secure Function Lock 3.0 -toiminnon käyttämistä

Määritä salasanat, aseta tiettyjä käyttäjäsivujen rajoituksia ja myönnä pääsy joihinkin tai kaikkiin tässä mainittuihin toimintoihin.

Voit määrittää ja muuttaa seuraavia Toimintalukko 3.0 -asetuksia käyttämällä WWW-pohjaista hallintaa:

• Print (Tulosta)

Tulostus sisältää tulostustyöt, jotka on lähetetty AirPrint-toiminnolla sekä Brother iPrint&Scan- ja Brother Mobile Connect -sovelluksilla.

Jos rekisteröit käyttäjien sisäänkirjauksen etukäteen, käyttäjien ei tarvitse antaa salasanoja, kun he käyttävät tulostustoimintoa.

• Copy (Kopio)
  • Scan (Skannaa)

Skannaus sisältää tulostustyöt, jotka on lähetetty Brother iPrint&Scan- ja Brother Mobile Connect -sovelluksilla.

• Fax (Faksi) (vain tuetut mallit)
    • Send (Lähetä)
    • Receive (Vastaanota)
  • Media (Tietoväline)
    • Print from (Tulosta)
    • Scan to (Skannaa)
  • Web Connect (vain tuetut mallit)
    • Upload (Lataa verkkoon)
    • Download (Lataa)
  • Apps (Sovellukset) (vain tuetut mallit)
  • Page Limits (*) (Sivurajat (*))
  • Color Print (Väritulostus)
  • Page Counters (Sivulaskurit)
  • Card ID (NFC ID) (Kortin tunnus (NFC ID)) (vain tuetut mallit)