Koti > Suojaus > Toimintalukon 3.0 käyttö > Secure Function Lock 3.0 -toiminnon määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Secure Function Lock 3.0 -toiminnon määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja) > Restriction Management (Rajoitusten hallinta) tai User Restriction Function (Käyttäjien rajoitustoiminto).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse Secure Function Lock (Toimintalukko).
  6. Napsauta Submit (Lähetä).
  7. Napsauta Restricted Functions (Rajoitetut toiminnot) -valikkoa.
  8. Kirjoita ryhmän nimi ja käyttäjänimi User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot) -kenttään.
  9. Salli annettu toiminto valitsemalla valintaruutu tai rajoita annettua toimintoa tyhjentämällä valintaruutu Print (Tulosta) -sarakkeessa ja muissa sarakkeissa.
  10. Määritä maksimisivumäärä valitsemalla On (Päälle) -valintaruutu Page Limits (Sivurajat) -sarakkeessa, ja kirjoita sitten sivujen maksimimäärä Max. Pages (Maks. sivuja) -kenttään.
  11. Napsauta Submit (Lähetä).
  12. Napsauta User List (Käyttäjäluettelo) -valikkoa.
  13. Kirjoita User List (Käyttäjäluettelo) -kenttiin käyttäjänimi.
  14. Kirjoita salasana PIN Number (PIN-numero)-kenttään.
    image
    Asetettava merkkimäärää vaihtelee mallin mukaan.
  15. Syötä käyttäjän sähköpostiosoite E-mail Address (Sähköpostiosoite) -kenttään.(saatavilla vain joillekin malleille)
  16. Voit rekisteröidä käyttäjän henkilökortin syöttämällä sen numeron Card ID (NFC ID) (Kortin tunnus (NFC ID)) -kenttään (saatavilla vain joillekin malleille).
  17. Valitse pudotusluettelosta User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot) jokaiselle käyttäjälle.
  18. Napsauta Submit (Lähetä).
image
Voit myös muuttaa käyttäjäluettelon sulkuasetukset Secure Function Lock (Toimintalukko) -valikossa.