Koti > Kopiointi > Kopioiden lajittelu

Kopioiden lajittelu

Voit lajitella useita kopioita. Sivut pinotaan siinä järjestyksessä, missä ne syötetään, eli 1, 2, 3 jne.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Kopioi].
  3. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina [-] tai [+] kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina [OK].
    • Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
  4. Paina image[Valinnat]>[Pinoa/Lajitt.]>[Lajitt.].
  5. Lue ja vahvista valitsemasi näyttöön tuleva asetusten luettelo ja paina sitten [OK].
    image
    (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Jos haluat esikatsella kopioidun tuloksen ennen kuin laite aloittaa tulostuksen, paina image ja sitten [Yksiv. Esikatselu] tai [Väri Esikatselu]. Laite skannaa asiakirjan ja näyttää LCD-näytössä kopioidusta tuloksesta vain ensimmäisen sivun (yhden puolen). Jos kopioitu tulos on hyvä, voit tulostaa sen ja viimeistellä käsittelyn painamalla [Aloita].
  6. Kun olet lopettanut asetusten muuttamisen, paina [Yksiv. Aloita] tai [Väri Aloita]. Jos olet asettanut asiakirjan ADS:ään , laite skannaa asiakirjan ja aloittaa tulostuksen.
  7. Jos käytät valotustasoa, toista seuraavat vaiheet kaikille asiakirjan sivuille:
    • Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla [Jatka].
    • Kun kaikki sivut on skannattu, paina [Valmis].