Koti > Kopiointi > Sivunasettelun kopioiden tekeminen (Useita sivuja arkille tai juliste)

Sivunasettelun kopioiden tekeminen (Useita sivuja arkille tai juliste)

Useita sivuja arkille -toiminto säästää paperia kopioimalla asiakirjan kaksi tai neljä sivua yhteen kopioon. Julistetoiminto jakaa asiakirjan osiin ja tekee osista suurennetun kopion, jotta voit koostaa niistä julisteen. Käytä valotustasoa julisteen tulostukseen.
image
image
  • Varmista, että paperikokoasetuksena on A4, A3, Letter tai Ledger.
  • Voit tehdä vain yhden julistekopion kerrallaan.
image

1 to 2 -toiminto kopioi yhden A3- tai Ledger-kokoisen paperin kahdelle A4- tai Letter-kokoiselle paperille.

Voit kopioida vain yhden 1 to 2 -kopion kerrallaan.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Kopioi].
  3. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina [-] tai [+] kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina [OK].
    • Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
  4. Paina image[Valinnat]>[Sivun asett.].
  5. Tuo vaihtoehdot näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
    Valinta
    Kuvaus
    Ei(1in1)
    -
    2in1(pysty)
    image
    2in1(vaaka)
    image
    2in1(ID)pysty

(Valotustasoa käytettäessä)

image
    2in1(ID)vaaka

(Valotustasoa käytettäessä)

image
    4in1(pysty)
    image
    4in1(vaaka)
    image
    1-2

(Valotustasoa käytettäessä)

image
    Juliste(2x1)

(Valotustasoa käytettäessä)

image
    Juliste(2x2)

(Valotustasoa käytettäessä)

image
    Juliste(3x3)

(Valotustasoa käytettäessä)

image
  6. Lue ja vahvista valitsemasi näyttöön tuleva asetusten luettelo ja paina sitten [OK].
    image
    (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Jos haluat esikatsella kopioidun tuloksen ennen kuin laite aloittaa tulostuksen, paina image ja sitten [Yksiv. Esikatselu] tai [Väri Esikatselu]. Laite skannaa asiakirjan ja näyttää LCD-näytössä kopioidusta tuloksesta vain ensimmäisen sivun (yhden puolen). Jos kopioitu tulos on hyvä, voit tulostaa sen ja viimeistellä käsittelyn painamalla [Aloita].
  7. Kun olet lopettanut asetusten muuttamisen, paina [Yksiv. Aloita] tai [Väri Aloita]. Jos olet asettanut asiakirjan ADS:ään tai teet julistetta tai 1 to 2 -kopiota, laite skannaa sivut ja aloittaa tulostuksen.
  8. Jos käytät valotustasoa, toista seuraavat vaiheet kaikille asiakirjan sivuille:
    • Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu painamalla [Jatka].
    • Kun kaikki sivut on skannattu, paina [Valmis].