Koti > Vianetsintä > Virhe- ja huoltoviestit > Brother Web Connect -toiminnon käytön aikana ilmenevät virheviestit

Brother Web Connect -toiminnon käytön aikana ilmenevät virheviestit

Brother-laite näyttää virheviestin virheen sattuessa. Yleisimmät virheviestit on kuvattu taulukossa.

Voit korjata useimmat virheet itse. Jos tarvitset lisää vinkkejä, mene mallin Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys -sivulle kohdassa support.brother.com.

Yhteysvirhe

Virheviestit

Syy

Toimenpide

Yhteysvirhe 02

Laitetta ei ole liitetty verkkoon.

• Tarkista, että verkkoyhteys toimii.
  • Jos painiketta WWW tai Sovell. painettiin hetki laitteen käynnistämisen jälkeen, verkkoyhteyttä ei ehkä ollut vielä muodostettu. Odota hetki ja yritä uudelleen.

Yhteysvirhe 03

• Verkon tai palvelimen asetukset ovat virheelliset.
  • Ongelma verkossa tai palvelimessa.
  • Varmista, että verkkoasetukset ovat oikeat, tai odota hetki ja yritä uudelleen.
  • Jos painiketta WWW tai Sovell. painettiin hetki laitteen käynnistämisen jälkeen, verkkoyhteyttä ei ehkä ollut vielä muodostettu. Odota hetki ja yritä uudelleen.

Yhteysvirhe 07

Päivämäärän ja kellonajan asetukset ovat virheelliset.

Aseta päivämäärä ja kellonaika oikein. Jos laitteen virtajohto irrotetaan, päivämäärän ja kellonajan asetukset saattavat muuttua oletusasetuksiksi.

Todennusvirhe

Virheviestit

Syy

Toimenpide

Todennusvirhe 01

Antamasi PIN-koodi tilin käyttöä varten on virheellinen. PIN-koodi on nelinumeroinen luku, joka on syötetty laitteen tilin rekisteröinnin yhteydessä.

Anna oikea PIN.

Todennusvirhe 02

Annettu väliaikainen tunnus on virheellinen.

Anna oikea väliaikainen tunnus.

Annettu väliaikainen tunnus on vanhentunut. Väliaikainen tunnus on voimassa 24 tunnin ajan.

Ota Brother Web Connect -yhteys uudelleen käyttöön, jolloin saat väliaikaisen tunnuksen, ja rekisteröi tili laitteelle uuden tunnuksen avulla.

Todennusvirhe 03

Näyttönimeksi annettu nimi on jo rekisteröity toiselle palvelun käyttäjälle.

Anna toinen näyttönimi.

Palvelin

Virheviestit

Syy

Toimenpide

Palvelinvirhe 01

Laitteen todennustiedot (joita tarvitaan palvelun käyttöön) ovat vanhentuneita tai virheellisiä.

Ota Brother Web Connect -yhteys uudelleen käyttöön, jotta saat väliaikaisen tunnuksen, ja rekisteröi tili laitteelle uuden tunnuksen avulla.

Palvelinvirhe 03

Lähetettävässä tiedostossa saattaa olla jokin seuraavista ongelmista:

• Tiedosto ylittää palvelun jonkin rajoituksen, kuten kuvapisteiden määrän, tiedoston koon jne.
  • Tiedostotyyppiä ei tueta.
  • Tiedosto on vioittunut.

Tiedostoa ei voi käyttää:

• Tarkista palvelun koko- tai muotorajoitukset.
  • Tallenna tiedosto erityyppisenä.
  • Jos mahdollista, hae tiedostosta uusi vioittumaton versio.

Palvelinvirhe 13

Palvelussa on ongelma, eikä sitä voi käyttää juuri nyt.

Odota hetki ja yritä uudelleen. Jos viesti tulee näyttöön uudelleen, yritä käyttää palvelua tietokoneelta. Näin voit tarkistaa, onko palvelu käytettävissä.

Pikakuvakevirhe

Virheviestit

Syy

Toimenpide

Pikavalintavirhe 02

Pikakuvaketta ei voi käyttää, koska tili poistettiin sen jälkeen, kun pikakuvake oli rekisteröity.

Poista pikakuvake ja rekisteröi sitten tili ja pikakuvake uudelleen.