Hjem > Sikkerhed > Brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 > Scanning med Secure Function Lock 3.0

Scanning med Secure Function Lock 3.0

Indstilling af scanningsbegrænsning (for administratorer)

Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 gør det muligt for en administrator at begrænse, hvilke brugere der kan scanne. Når scanningsfunktionen er indstillet til Fra for adgang for offentlige brugere, kan kun brugere, for hvem afkrydsningsfeltet Scan er markeret, scanne.

Brug af scanning (for brugere med begrænsede rettigheder)

• Sådan scannes ved hjælp af maskinens kontrolpanel:

Brugere med begrænsede rettigheder skal indtaste deres adgangskode på maskinens betjeningspanel for at få adgang til scanningsfunktionen.

• Sådan scannes fra en computer:

Brugere med begrænsede rettigheder skal indtaste deres adgangskode på maskinens betjeningspanel, før de kan scanne fra deres computere. Hvis adgangskoden ikke indtastes på maskinens betjeningspanel, vises en fejlmeddelelse på brugerens computer.

image
Hvis maskinen understøtter IC-kortgodkendelse, kan brugere med begrænsede rettigheder også få adgang til scanningsfunktionen ved at holde deres registrerede IC-kort mod NFC-symbolet på maskinens betjeningspanel.