Hjem > Kopiering > Kopiering af et dokument

Kopiering af et dokument

1. Kontroller, at du har lagt den korrekte papirstørrelse i papirbakken.
  2. Indlæs dit dokument.
  3. Tryk på image [Kopier].
    Touchscreen'en viser:
    image
  4. Du kan ændre kopiindstillingerne efter behov.
    image

Når du lægger andet papir i end almindeligt papir i størrelse A4, skal du skifte indstillinger for [Papirstr.] og [Papirtype] ved at trykke på image[Valg].

Indstilling
    Beskrivelse
    image (antal kopier)

Indtast antallet af kopier på en af følgende måder:

• Tryk på - eller + på berøringsskærmen.
    • Tryk på image for at få vist tastaturet på touchskærmen, og indtast derefter antallet af kopier vha. tastaturet på touchskærmen. Tryk på OK.
    • Indtast antallet af kopier vha. opkaldstastaturet.
    image (Valg)

Tryk på image [Valg] for kun at ændre kopiindstillingerne for den næste kopi.

Når du er færdig med at ændre indstillingerne, skal du trykke på OK.

ID
    Marker afkrydsningsfeltet [ID] for at lave en kopi af et id-kort med layoutet [2i1 ID vertikal].

Indikatorer for aktuelle indstillinger

Tryk på det område, der er angivet på skærmbilledet for at ændre kopiindstillinger kun for den næste kopi.

• image Dokumentstr.
    • image Forstr/Fmindsk
    • image Vælg bakke (MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)
    • image Papirstr. (MFC-J6540DW)
    image(Prævisning)

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Se en forhåndsvisning af det kopierede resultat på displayet, før maskinen starter udskrivningen.
    image
    • Når du er færdig med at vælge nye valgmuligheder, kan du gemme dem ved at trykke på [Gem som genvej].
    • (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Tryk på image og derefter [Mono for- håndsv.] eller [Farve for- håndsv.] for at få vist det kopierede resultat, før maskinen starter udskrivningen. Maskinen scanner dokumentet og viser kun den første side (én side) af det kopierede resultat på displayet. Hvis det kopierede resultat er fint, skal du trykke [Start] for at udskrive det og afslutte behandlingen.
  5. Tryk på [Monostart] eller [Farvestart].
image
Tryk på image for at afbryde kopiering.