Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Konfiguration af rundsendergrupper > Tilføj eller slet et medlem af en rundsendergruppe

Tilføj eller slet et medlem af en rundsendergruppe

1. Tryk på image [Fax]>[Adresse bog]>[Rediger]>[Ændre].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den gruppe, du vil ændre, og tryk derefter på den.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Tilføj/Slet], og tryk derefter på den.
  4. Tryk på image eller image for at få vist det nummer, du vil slette.
  5. Gør følgende for hvert nummer, du vil ændre:
    • For at tilføje et nummer til gruppen skal du trykke på afkrydsningsfeltet for nummeret for at tilføje en markering.
    • For at slette et nummer fra gruppen skal du trykke på afkrydsningsfeltet for nummeret for at fjerne markeringen.
  6. Tryk på [OK].
  7. Tryk på [OK].
  8. Tryk på image.