Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på maskinen > Scan til SharePoint > Overfør scannede data til en SharePoint-server

Overfør scannede data til en SharePoint-server

Relaterede modeller:MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
  1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på [Scan]>[til SharePoint].
  3. De serverprofiler, du har konfigureret ved hjælp af webbaseret administration, vises. Vælg den ønskede profil. Hvis profilen ikke er fuldstændig (hvis kontonavn og adgangskode til login f.eks. mangler, eller hvis kvalitet eller filtype ikke er angivet), bliver du bedt om at indtaste de manglende oplysninger.
    image
    Tryk på imagefor at se en forhåndsvisning af de indscannede resultater, før de indscannede data gemmes, og tryk derefter på [Prævisning]. Maskinen scanner dokumentet og viser de indscannede resultater på displayet. Hvis de indscannede resultater er fine, skal du trykke på [Start] for at gemme og afslutte behandlingen.
  4. Tryk på [Start].

Maskinen begynder at scanne. Hvis du anvender scannerglasplade, skal du følge instruktionerne på touchskærmen for at afslutte scanningsjobbet.