Rapporter

Følgende rapporter er tilgængelige:

Transmissionsbekræftelse
Transmissionsbekræftelse udskriver en transmissionsbekræftelsesrapport for den seneste transmission.
Adressebog
Rapporten Adressebog udskriver en liste over navne og numre, der er gemt i adressebogens hukommelse.
Faxjournal
Faxjournalen udskriver en liste med oplysninger om de sidste 200 indgående og udgående faxmeddelelser. (TX betyder Afsende, RX betyder Modtage).
Brugerindstillinger
Rapporten brugerindstillinger udskriver en liste over dine aktuelle indstillinger.
Netværkskonfiguration (netværksmodeller)
Netværkskonfigurationsrapporten udskriver en liste over dine aktuelle netværksindstillinger.
WLAN-rapport (trådløse modeller)
Rapporten WLAN udskriver tilslutningsdiagnosen for trådløst netværk.
Nummervisningshistorik

Rapporten nummervisningshistorik udskriver en liste over tilgængelige nummervisningsoplysninger om de sidste 30 modtagne faxer og telefonopkald.

(Ikke tilgængelig i Finland)