Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Indstil F/T-ringetid (pseudo-/dobbeltringning)

Indstil F/T-ringetid (pseudo-/dobbeltringning)

Når du indstiller modtagefunktionen til [Fax/Tlf], vil din maskine, hvis det er et faxopkald, automatisk modtage det. Men hvis det er et taleopkald, vil maskinen ringe med F/T-ringningen (pseudo-/dobbeltringning) lige så længe, som du har angivet for F/T-ringetiden. Når du hører F/T-ringningen, betyder det, at der er et taleopkald på linjen.

Da indstillingen F/T-ringning kun kan indstilles på Brother-maskinen, ringer eksterne telefoner og ekstra telefoner ikke; du kan dog stadig besvare maskinens opkald på enhver telefon.

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[F/T ringetid].
  2. Tryk, hvor længe maskinen skal dobbeltringe for at gøre dig opmærksom på et taleopkald .
  3. Tryk på image.
    image

Selv om den, der kalder op, lægger på under pseudo-/dobbeltringningen, fortsætter maskinen med at ringe i det angivne tidsrum.