Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > Markant ringetone > Registrering af den markante ringetone

Registrering af den markante ringetone

image
Denne funktion er tilgængelig i Danmark.
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Diverse]>[Særskilt].
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis du ikke har registreret Nummerbestemt ringning, skal du trykke på [Særskilt] og derefter trykke på [Til].
    • Hvis du allerede har registreret Nummerbestemt ringning og vil ændre mønstret, skal du fortsætte til næste trin.
  3. Tryk på [Ringemønster].
  4. Tryk på det ønskede, gemte ringemønster. Tryk på [OK].
  5. Tryk på image.