Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Rengøring af Brother-maskinen > Registrer og forbedr automatisk printhoveddysernes tilstand

Registrer og forbedr automatisk printhoveddysernes tilstand

Hvis der er blege eller stribede farver og tekst, eller hvis der mangler tekst på dine udskrifter, kan printhovedets dyser være tilstoppede. Når denne indstilling er [Til], registrerer maskinen automatisk tilstanden af printhoveddyserne og rengør printhovedet, når det er nødvendigt.

• Standardindstillingen er, at funktionen er slået [Til].

• Rensning af printhovedet bruger blæk.
  1. Tryk på image[Blæk]>[Tjek udskriftskvalitet automatisk].
  2. Tryk på [Til] eller [Fra].