Hjem > Udskrivning > Udskrivning ved brug af Brother iprint&Scan (Windows/Mac) > Automatisk udskrivning på begge sider af papiret ved hjælp af Brother iPrint&Scan (automatisk 2-sidet udskrivning) (Windows/Mac)

Automatisk udskrivning på begge sider af papiret ved hjælp af Brother iPrint&Scan (automatisk 2-sidet udskrivning) (Windows/Mac)

image
  • Sørg for, at lågen til udredning af papirstop er lukket rigtigt.
  • Hvis papiret er krøllet, skal det glattes ud og derefter lægges tilbage i papirbakken.
  • Brug almindeligt papir. Brug IKKE kraftigt papir.
  • Hvis papiret er tyndt, kan det krølle.
  1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Klik på >Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet for iPrint&Scan i menubjælken Finder.

Skærmbilledet med Brother iPrint&Scan vises.
  2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter vælge din models navn i listen. Klik på OK.
  3. Klik på Udskriv.
  4. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Windows

Klik på Dokument.

• Mac

Klik på PDF.

5. Vælg den fil, du vil udskrive, og gør derefter et af følgende:
    • Windows

Klik på Næste.

• Mac

Klik på Åbn, og klik derefter på Næste, hvis du bliver bedt om det.

image
    Ved udskrivning af dokumenter med mange sider kan du også vælge de sider, du vil udskrive.
  6. Vælg en af indstillingerne i rullelisten Duplex.
    To typer 2-sidet indbinding er tilgængelige:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Til (Spejlvend på lang kant)
    image
    Til (Spejlvend på kort kant)
    image
  7. Du kan ændre andre printerindstillinger, hvis det kræves.
  8. Klik på Udskriv.