Afsendelse af en I-fax

Afsendelse af en I-fax svarer til at sende en normal fax. Kontroller, at oplysningerne om modtageren er gemt i din e-mailadressebog, og læg det dokument, du vil sende som I-fax, i Brother-maskinen.
image
Hvis den computer, du vil sende et dokument til, ikke kører Windows, skal du bede computerens ejer om at installere software, der kan vises TIFF-filer.
  1. Læg dokumentet i.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis [Fax Prævisning] er indstillet til [Fra], skal du trykke på [Fax].

• Hvis [Fax Prævisning] er indstillet til [Til], skal du trykke på [Fax] og derefter [Fax afsend].
  3. Tryk på image[Valg] for at ændre indstillingerne for faxafsendelse.
  4. Tryk på image eller image for at rulle gennem faxindstillingerne. Når den ønskede indstilling vises, kan du trykke på den og vælge din foretrukne. Tryk på [OK], når du er færdig med at ændre indstillinger.
  5. Gør et af følgende:
    • Tryk på image, og indtast derefter e-mailadressen.
    • Tryk på [Adresse bog], og vælg din modtagers e-mailadresse, og tryk derefter på [Anvend].
  6. Tryk på [Faxstart].
    Maskinen begynder at scanne. Når dokumentet er scannet, overføres det til modtageren via din SMTP-server. Du kan annullere afsendelsen ved at trykke på image under scanning. Når overførslen er færdig, går maskinen i standby-tilstand.