Hjem > Papirhåndtering > Ilægning af papir > Papirindstillinger > Indstilling af en standardbakke baseret på opgaven

Indstilling af en standardbakke baseret på opgaven

Relaterede modeller:MFC‑J6940DW / MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Skift den standardbakke, maskinen bruger til hver tilstand.

Maskinen indfører papir fra den mest relevante bakke med den bakkeprioritetsrækkefølge, du har indstillet.

image

Nogle bakker er ikke tilgængelige afhængig af model.

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Bakkeindstil.].
    • Tryk på [Bakkeindstil.: Kopi]>[Vælg bakke] for at udskrive i kopitilstand.
    • Tryk på [Bakkeindstil.: Fax]>[Vælg bakke] for at udskrive modtagne faxmeddelelser.
    • Tryk på [Bakkeindstil.: JPEG-print (Medie)]>[Vælg bakke] for at udskrive fotos.
  2. Tryk på den ønskede indstilling for bakke.
    image
    [Auto bakkevalg] indstiller maskinen til at fremføre papir fra den bedst egnede bakke for den papirtype og -størrelse, du har indstillet.