Hjem > Udskrivning > Udskrivning ved brug af Brother iprint&Scan (Windows/Mac) > Udskrivning af et farvedokument i gråtoner ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Udskrivning af et farvedokument i gråtoner ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Gråskalatilstand gør udskriftshastigheden hurtigere end farvetilstand. Hvis dokumentet indeholder farve, udskrives dokumentet i 256 niveauer af gråtone, når du vælger Gråskalatilstand.
image
  1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Klik på >Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet for iPrint&Scan i menubjælken Finder.

Skærmbilledet med Brother iPrint&Scan vises.
  2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter vælge din models navn i listen. Klik på OK.
  3. Klik på Udskriv.
  4. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Windows

Klik på Foto eller Dokument.

• Mac

Klik på Foto eller PDF.

5. Vælg den fil, du vil udskrive, og gør derefter et af følgende:
    • Windows

Klik på Næste.

• Mac

Klik på Åbn, og klik derefter på Næste, hvis du bliver bedt om det.

image
    Ved udskrivning af dokumenter med mange sider kan du også vælge de sider, du vil udskrive.
  6. Klik på rullelisten Farve / sort-hvid, og vælg derefter indstillingen Sort-hvid.
  7. Du kan ændre andre printerindstillinger, hvis det kræves.
  8. Klik på Udskriv.