Annullering af en igangværende rundsendelse

Mens du rundsender flere faxer, kan du annullere den fax, der er ved at blive sendt, eller hele rundsendelsesjobbet.
  1. Tryk på image for at vende tilbage til startskærmen.
  2. Tryk på image.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Hele rund- sendelsen] for at annullere hele udsendelsen. Tryk på [Ja] for at bekræfte, eller tryk på [Nej] for at afslutte uden at annullere.
    • Tryk på navnet eller nummeret på touchscreen'en for at annullere det nummer, der aktuelt kaldes op. Tryk på [Ja] for at bekræfte, eller tryk på [Nej] for at afslutte uden at annullere.
    • For at afslutte uden at annullere skal du trykke på image.