Hjem > Fax > Afsendelse af en fax > Send en 2-sidet faxmeddelelse fra ADF'en

Send en 2-sidet faxmeddelelse fra ADF'en

Relaterede modeller:MFC‑J6940DW / MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Du skal vælge et 2-sidet scanningsformat, før du sender en 2-sidet faxmeddelelse. Vælg enten Lang kant eller Kort kant afhængig af dokumentets layout.
  1. Læg dokumentet i ADF'en.
  2. Tryk på image[Fax].
    image
    Hvis [Fax Prævisning] er indstillet til [Til], skal du trykke på image[Fax]>[Fax afsend].
  3. Tryk på image[Valg]>[2-sidet fax].
  4. Gør et af følgende:
    • Hvis dokumentet er spejlvendt på den lange kant, skal du trykke på indstillingen [2-sidet scanning: Lang kant].
    • Hvis dokumentet er spejlvendt på den korte kant, skal du trykke på indstillingen [2-sidet scanning: Kort kant].
  5. Tryk på [OK].
  6. Indtast faxnummeret.
  7. Tryk på [Faxstart].