Hjem > Sikkerhed > Brug af SNMPv3 > Sikker administration af din netværksmaskine vha. SNMPv3

Sikker administration af din netværksmaskine vha. SNMPv3

SNMPv3 (Simple Network Management Protocol version 3) giver brugergodkendelse og datakryptering til sikker administration af netværksenheder. Vi anbefaler, at du bruger protokollen SNMPv3 til sikker administration af netværksmaskinen, når du bruger BRAdmin Professional 4.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Network (Netværk)>Protocol (Protokol).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Kontroller, at indstillingen SNMP er aktiveret, og klik derefter på Advanced Settings (Avancerede indstillinger).
  6. Konfigurerer SNMP-indstillingerne. Der er tre indstillinger for SNMP Mode of Operation (SNMP, driftstilstand).
    Indstilling
    Beskrivelse
    SNMP v1/v2c read-write access (Skriveadgang til SNMP v1/v2c)

Printserveren bruger version 1 og version 2c af SNMP-protokollen. Du kan bruge alle Brother-programmer i denne tilstand. Den er dog ikke sikker, da brugeren ikke godkendes, og dataene krypteres ikke.

SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (Skriveadgang til SNMPv3 og skrivebeskyttet adgang til v1/v2c)

Printserveren bruger læse-skrive-adgangen for version 3 og den skrivebeskyttede adgang for version 1 og version 2c af SNMP-protokollen.

image

Når du bruger tilstanden SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (Skriveadgang til SNMPv3 og skrivebeskyttet adgang til v1/v2c), vil nogle af Brother-programmerne (f.eks. BRAdmin Light), der har adgang til printserveren, ikke fungere korrekt, da de godkender den skrivebeskyttede adgang for version 1 og version 2c. Hvis du vil bruge alle programmer, anbefaler vi at bruge tilstanden SNMP v1/v2c read-write access (Skriveadgang til SNMP v1/v2c).

SNMPv3 read-write access (Skriveadgang til SNMPv3)

Printserveren bruger version 3 af SNMP-protokollen. Sikker admninistration af printserveren sker med denne tilstand.

image

Bemærk følgende, når du bruger tilstanden SNMPv3 read-write access (Skriveadgang til SNMPv3):

• Du kan kun bruge BRAdmin Professional eller Web Based Management til at administrere printserveren.
    • Med undtagelse af BRAdmin Professional begrænses alle programmer, der bruger SNMPv1/v2c. Brug tilstanden SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (Skriveadgang til SNMPv3 og skrivebeskyttet adgang til v1/v2c) eller SNMP v1/v2c read-write access (Skriveadgang til SNMP v1/v2c) til at tillade brugen af SNMPv1/v2c-programmer.
  7. Klik på Submit (Send).