Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Fjernhentning af fax > Indstilling af en fjernadgangskode

Indstilling af en fjernadgangskode

Opret en fjernadgangskode, der gør det muligt at få adgang til og styre maskinen, også når du er væk fra den.
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Fjernkontrol].
  2. Indtast en trecifret kode bestående af tallene [0] til [9], [*] eller [#] vha. opkaldstastaturet (den forudindstillede '*' kan ikke ændres).

Tryk på [OK].

image
    • Brug IKKE samme kode som din fjernaktiveringskode (*51) eller fjerndeaktiveringskode (#51).
    • For at slette din kode skal du trykke på og holde image nede for at gendanne den inaktive indstilling (- - - *) og derefter trykke på [OK].