7 Veiviser for driverdistribusjon
(kun for Windows®)

Oversikt

Programvaren for veiviseren for driverdistribusjon kan brukes til å forenkle installeringen eller til og med automatisere installeringen av nettverkstilkoblede skrivere. Veiviseren for driverdistribusjon kan også brukes til å opprette kjørbare EXE-filer, som deretter kan kjøres på en ekstern datamaskin og fullstendig automatisere installeringen av en skriverdriver. Den eksterne datamaskinen trenger ikke være koblet til et nettverk.