Skrive ut nettverkskonfigurasjonsliste

Merk Merk
Nodenavn: Nodenavnet vises i nettverkskonfigurasjonslisten. Standard nodenavn er "BRNxxxxxxxxxxxx" for kablet nettverk eller "BRWxxxxxxxxxxxx" for trådløst nettverk (der "xxxxxxxxxxxx" er maskinens Ethernet-adresse).
Du finner MAC-adressen (Ethernet-adressen) ved å skrive ut nettverkskonfigurasjonslisten.
Nettverkskonfigurasjonslisten skriver ut en rapport med oversikt over gjeldende nettverkskonfigurasjon, inkludert innstillingene for nettverksutskriftsserveren.
1
Trykk på Menu.
2
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Skriv rapport.
Trykk på OK.
3
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk Konf.
Trykk på OK.
Trykk på Mono Start eller Colour Start.