Konfigurere de trådløse innstillingene

1
Slå på maskinen ved å koble til strømledningen.
2
Trykk på Menu.
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk, og trykk deretter på OK.
Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Nettverk I/F, og trykk deretter på OK.
Velg WLAN.
3
Slå på Macintosh®-maskinen.
4
Sett inn medfølgende CD-ROM i CD-ROM-stasjonen. Dobbeltklikk på ikonet MFL-Pro Suite på skrivebordet.
5
Dobbeltklikk på Utilities.
Skjermbilde
6
Dobbeltklikk på Veiviser for oppsett av trådløse enhet.
Skjermbilde
7
Velg Trinn-for-trinn-installasjon (anbefalt), og klikk deretter på Neste.
Skjermbilde
8
Velg Uten kabel (avansert), og klikk deretter på Neste.
Skjermbilde
9
Les Viktig melding. Merk av i boksen når du har bekreftet at den trådløse innstillingen er aktivert, og klikk deretter på Neste.
Skjermbilde
10
Du må endre datamaskinens trådløse innstillinger midlertidig. Følg instruksjonene på skjermen. Noter alle innstillinger som SSID eller kanal for datamaskinen. Du vil trenge dem for å tilbakestille datamaskinen til de opprinnelige trådløse innstillingene. Klikk deretter på Neste.
Skjermbilde
11
Hvis du vil kommunisere med den ukonfigurerte trådløse maskinen, endrer du midlertidig de trådløse innstillingene på datamaskinen slik at de samsvarer med maskinens fabrikkinnstillinger, som vises på skjermen. Merk av i boksen når du har bekreftet disse innstillingene, og klikk deretter på Neste.
Skjermbilde
Merk Merk
Du kan midlertidig endre de trådløse innstillingene på datamaskinen ved å følge trinnene nedenfor:
(1)
Klikk på ikonet for AirPort-status og velg Åpne Internet Connect...
(2)
Klikk på kategorien Nettverk for å vise hvilke trådløse enheter som er tilgjengelige. Den trådløse Brother-utskriftsserveren vises i alternativet Nettverk. Velg SETUP.
(3)
Det trådløse nettverket er blitt tilkoblet.
12
Velg maskinen du vil konfigurere, og klikk på Neste. Hvis listen er tom, kontrollerer du at maskinen er slått på, og deretter klikker du på Oppdater.
Skjermbilde
Merk Merk
Standard nodenavn er "BRWxxxxxxxxxxxx" (der "xxxxxxxxxxxx" er Ethernet-adressen).
13
Veiviseren søker etter trådløse nettverk som er tilgjengelige fra maskinen. Velg Ad-hoc-nettverket du vil knytte maskinen til, og klikk deretter på Neste.
Skjermbilde
Merk Merk
Hvis listen er tom, kontrollerer du at maskinen er innenfor området for trådløs kommunikasjon. Klikk deretter på Oppdater.
Hvis ønsket Ad-hoc-nettverk ikke vises på listen, kan du legge det til manuelt ved å klikke på Legg til. Merk av for Dette er et Ad-hoc-nettverk, og det finnes ikke et tilgangspunkt, og angi deretter Navn (SSID) og Kanal-nummeret, og klikk på Neste.
Skjermbilde
14
Hvis nettverket ikke er konfigurert for pålitelighetskontroll og kryptering, vises skjermbildet nedenfor. Vil du fortsette installeringen, klikker du på OK og går til 16.
Skjermbilde
15
Hvis nettverket er konfigurert for pålitelighetskontroll og kryptering, vises skjermbildet nedenfor. Når du konfigurerer den trådløse Brother-maskinen, må du kontrollere at den er konfigurert med samme innstillinger for pålitelighetskontroll og kryptering som brukes i det eksisterende trådløse nettverket. Velg Pålitelighetskontrollmetode og Krypteringsmodus fra rullegardinlisten i hver innstillingsboks. Angi deretter Nettverksnøkkel og Bekreft nettverksnøkkel, og klikk på Neste.
Skjermbilde
Merk Merk
Hvis du vil sette opp eller konfigurere andre WEP-nøkkelindekser enn WEP-nøkkel 1, klikker du på Avansert.
Hvis du ikke kjenner til innstillingene for pålitelighetskontroll eller kryptering for nettverket, kontakter du nettverksadministratoren.
Hvis maskinen din ikke blir oppdaget, gå til trinn 1 og sett opp den trådløse tilkoblingen igjen.
Hvis du bruker WEP og LCD-skjermen viser "Tilkoblet", men maskinen din ikke blir funnet, påse at du har angitt korrekt WEP-nøkkel. WEP-nøkkelen skiller mellom store og små bokstaver.
16
Klikk på Neste. Innstillingene sendes til maskinen. Innstillingene blir ikke endret hvis du klikker på Avbryt.
Skjermbilde
Merk Merk
Hvis du vil angi IP-adresseinnstillingene for maskinen manuelt, klikker du på Endre IP-adresse og angir nødvendige IP-adresseinnstillinger for nettverket.
17
Hvis du vil kommunisere med den konfigurerte trådløse enheten, må du konfigurere datamaskinen til å bruke de samme trådløse innstillingene. Endre de trådløse innstillingene på datamaskinen manuelt slik at de samsvarer med maskinens trådløse innstillinger, som vises på skjermen. Merk av i boksen når du har bekreftet disse innstillingene, og klikk deretter på Neste.
(Innstillingene som vises på skjermen, er kun ment som eksempel. Innstillingene dine vil ikke være de samme.)
Skjermbilde
18
Klikk på Ferdig.
Skjermbilde
OK!
Du har fullført oppsettet for det trådløse nettverket. Hvis du vil fortsette å installere drivere og programvare som er nødvendig for å bruke enheten, velger du Start Here OSX fra hovedmenyen på CD-ROM-en.