Konfigurere ved hjelp av SES-/WPS-/AOSS-menyen på kontrollpanelet ("ett trykk"-metoden)

Før du konfigurerer de trådløse innstillingene

FORSIKTIG VIKTIG
Hvis du allerede har konfigurert maskinens trådløse innstillinger, må du tilbakestille nettverkets LAN-innstillinger før du kan konfigurere de trådløse innstillingene igjen. Trykk på Menu, bruk Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri til å velge Nettverk, og trykk deretter på OK. Trykk på Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å velge Standard innst, og trykk deretter på OK. Velg Ja for å godta endringen. For modeller med pekeskjerm trykker du på MENY, Nettverk, Bsymbol.utri eller Bsymbol.dtri for å vise Standard innst, og deretter trykker du på Standard innst, og velger Ja for å godta endringen. Maskinen vil starte på nytt automatisk.