Konfigurere de trådløse innstillingene

1
Slå på maskinen ved å koble til strømledningen.
2
Slå på datamaskinen.
3
Sett inn medfølgende CD-ROM i CD-ROM-stasjonen. Åpningsvinduet vises automatisk. Hvis skjermbildet for modellnavn vises, velger du maskinen din. Hvis skjermbildet for språkvalg vises, velger du språk.
4
Hovedmenyen for CD-ROM-en vises. Klikk på Innledende installering eller Avansert.
Skjermbilde
Skjermbilde
Merk Merk
Hvis dette vinduet ikke vises, bruker du Windows® Explorer til å kjøre start.exe-programmet fra rotmappen på CD-ROM-en fra Brother.
Skjermbildet på maskinen kan variere, avhengig av området.
5
Klikk på Veiviser for oppsett av trådløst nettverk.
Skjermbilde
Skjermbilde
6
Velg Trinn-for-trinn-installasjon (anbefalt), og klikk deretter på Neste.
Skjermbilde
7
Velg Med kabel (anbefalt), og klikk deretter på Neste.
Skjermbilde
8
Les Viktig melding. Merk av i boksen når du har bekreftet at den trådløse innstillingen er aktivert, og klikk deretter på Neste.
Skjermbilde
9
Koble den trådløse Brother-enheten til tilgangspunktet ved hjelp av en nettverkskabel, og klikk på Neste.
Skjermbilde
Grafikk
10
Velg maskinen du vil konfigurere, og klikk på Neste. Hvis listen er tom, kontrollerer du at tilgangspunktet og maskinen er slått på, og deretter klikker du på Oppdater.
Skjermbilde
Merk Merk
Standard nodenavn er "BRNxxxxxxxxxxxx".
11
Veiviseren søker etter trådløse nettverk som er tilgjengelige fra maskinen. Velg tilgangspunktet du vil knytte skriveren til, og klikk på Neste.
Skjermbilde
Merk Merk
Maskinens SSID er som standard "SETUP". Ikke velg denne SSID-en.
Hvis listen er tom, kontrollerer du at tilgangspunktet er på og at det sender SSID, og deretter sjekker du at maskinen og tilgangspunktet er innenfor området for trådløs kommunikasjon. Klikk deretter på Oppdater.
Hvis tilgangspunktet er konfigurert til å ikke sende SSID-en, kan du legge det til manuelt ved å klikke på Legg til. Følg instruksjonene på skjermen for å angi Navn (SSID).
Skjermbilde
12
Hvis nettverket ikke er konfigurert for pålitelighetskontroll og kryptering, vises skjermbildet nedenfor. Vil du fortsette konfigurasjonen, klikker du på OK og går til 14.
Skjermbilde
13
Hvis nettverket er konfigurert for pålitelighetskontroll og kryptering, vises skjermbildet nedenfor. Når du konfigurerer den trådløse Brother-maskinen, må du konfigurere maskinen med samme innstillinger for pålitelighetskontroll og kryptering som brukes på det eksisterende trådløse nettverket. Velg Pålitelighetskontrollmetode og Krypteringsmodus fra rullegardinlisten i hver innstillingsboks. Angi deretter Nettverksnøkkel, og klikk på Neste.
Skjermbilde
Merk Merk
Hvis du vil sette opp eller konfigurere andre WEP-nøkkelindekser enn WEP-nøkkel 1, klikker du på Avansert.
Hvis du ikke kjenner til innstillingene for pålitelighetskontroll eller kryptering for nettverket, kontakter du nettverksadministratoren.
Hvis de trådløse innstillingene mislykkes, vises en feilmelding under installering av MFL-Pro Suite og installasjonen avbrytes. Hvis denne feilen oppstår, gå til trinn 1 og sett opp den trådløse tilkoblingen igjen.
Hvis du bruker WEP og LCD-skjermen viser "Tilkoblet", men maskinen din ikke blir funnet, påse at du har angitt korrekt WEP-nøkkel. WEP-nøkkelen skiller mellom store og små bokstaver.
14
Klikk på Neste. Innstillingene sendes til maskinen. Innstillingene blir ikke endret hvis du klikker på Avbryt.
Skjermbilde
Merk Merk
Hvis du vil angi IP-adresseinnstillingene for maskinen manuelt, klikker du på Endre IP-adresse og angir nødvendige IP-adresseinnstillinger for nettverket.
Innstillingene på kontrollpanelet endres automatisk til WLAN når de trådløse innstillingene sendes til maskinen.
15
Koble fra nettverkskabelen mellom tilgangspunktet (hub eller ruter) og maskinen, og klikk på Neste.
Skjermbilde
16
Merk av i boksen når du har bekreftet at du har fullført de trådløse innstillingene, og klikk deretter på Ferdig.
Skjermbilde
OK!
Du har fullført oppsettet for det trådløse nettverket. Hvis du vil fortsette å installere drivere og programvare som er nødvendig for å bruke enheten, velger du Installere MFL-Pro Suite eller Innledende installering / Installere MFL-Pro Suite på hovedmenyen for CD-ROM-en.