Konfigurasjon ved hjelp av installasjonsprogrammet fra Brother på CD-ROM-en for å konfigurere maskinen for et trådløst nettverk

Du kan også bruke installasjonsprogrammet fra Brother på CD-ROM-en som fulgte med maskinen. Instruksjonene på skjermen vil hjelpe deg slik at du kan bruke Brother-maskinen på et trådløst nettverk. Du må kjenne til innstillingene for det trådløse nettverket før du går i gang med installeringen. (Se Trådløs konfigurasjon for Windows® ved hjelp av installasjonsprogrammet fra Brother (ikke tilgjengelig for MFC-5490CN og MFC-5890CN) eller Trådløs konfigurasjon for Macintosh® ved hjelp av installasjonsprogrammet fra Brother (ikke tilgjengelig for MFC-5490CN og MFC-5890CN).)

Midlertidig konfigurasjon ved hjelp av nettverkskabel

Hvis det er en Ethernet-hub eller -ruter på samme nettverk som det trådløse tilgangspunktet (A) til maskinen, kan du midlertidig koble huben eller ruteren til maskinen ved hjelp av en Ethernet-kabel (B). Dette er en enkel måte å konfigurere maskinen på. Du kan deretter konfigurere maskinen eksternt fra en datamaskin på nettverket.
Grafikk