Bekreft installeringsmetoden for det trådløse nettverket

Det finnes fire metoder for å konfigurere maskinen for et trådløst nettverk: ved hjelp av maskinens kontrollpanel (anbefales), ved hjelp av menyen SES, WPS eller AOSS på kontrollpanelet, ved hjelp av PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup™, eller ved hjelp av installasjonsprogrammet fra Brother. Oppsettprosessen avhenger av nettverksmiljøet.

Konfigurasjon ved hjelp av installeringsveiviseren på maskinens kontrollpanel for å konfigurere maskinen for et trådløst nettverk

Vi anbefaler at du bruker maskinens kontrollpanel til å konfigurere innstillingene for det trådløse nettverket. Ved hjelp av funksjonen Inst.veiviser på kontrollpanelet kan du enkelt koble Brother-maskinen til det trådløse nettverket. Du må kjenne til innstillingene for det trådløse nettverket før du går i gang med installeringen. (Se Bruke installeringsveiviseren på kontrollpanelet.)