Endre utskriftsserverens innstillinger

Merk Merk
Brukere av trådløse nettverk må konfigurere de trådløse innstillingene for å endre utskriftsserverens innstillinger. (Se Konfigurere maskinen for et trådløst nettverk (ikke tilgjengelig for MFC-5490CN og MFC-5890CN).)

Bruke BRAdmin Light til å endre utskriftsserverens innstillinger

1
Start BRAdmin Light.
For Windows® 2000/XP og Windows Vista®
Klikk på Start / Alle programmer 1/ Brother / BRAdmin Light / BRAdmin Light.
1
Programmer for brukere av Windows® 2000
For Mac OS® X 10.2.4 eller høyere
Dobbeltklikk på Macintosh HD (Startup Disk) / Bibliotek / Printers / Brother / Utilities / BRAdmin Light.jar-filen.
2
Velg utskriftsserveren som du vil endre innstillingene for.
3
Velg NettverkskonfigurasjonKontroll-menyen.
4
Angi et passord hvis du har stilt inn dette.
5
Nå kan du endre utskriftsserverens innstillinger.
Merk Merk
Hvis du vil endre mer avanserte innstillinger, bruker du den nyeste Brother BRAdmin Professional-versjonen, som du kan laste ned fra http://solutions.brother.com. Kun for Windows®.