2 Konfigurere maskinen for et nettverk med tilkobling via Ethernet-kabel

Oversikt

Før du bruker Brother-maskinen i et nettverksmiljø, må du installere Brother-programvaren samt konfigurere de korrekte TCP/IP-nettverksinnstillingene på selve maskinen. I dette kapittelet får du vite mer om grunntrinnene som kreves for å skrive ut via nettverket med TCP/IP-protokoll.
Vi anbefaler at du bruker installasjonsprogrammet på CD-ROM-en fra Brother til å installere Brother-programvaren, for det vil veilede deg gjennom installeringen av programvare og nettverk. Følg instruksjonene i den medfølgende Hurtigstartguiden.
Merk Merk
Hvis du ikke vil eller kan bruke det automatiske installasjonsprogrammet eller noen av Brothers programvareverktøy, kan du også bruke maskinens kontrollpanel til å endre nettverksinnstillingene. For mer informasjon, se Oppsett av kontrollpanel.