Skrive inn tekst manuelt

Vil du ha mer informasjon, kan du se Skrive inn tekst.
Når du skriver inn en Internett-faksadresse, vises den tegn for tegn på LCD-skjermen. Hvis du angir flere enn 22 tegn, rulles navnet tegn for tegn til venstre på LCD-skjermen. Du kan skrive inn opptil 60 tegn.
Trykk på Mono Start for å sende dokumentet.
Når dokumentet er blitt skannet, overføres det automatisk til mottakerens Internett-faksmaskin via SMTP-serveren. Du kan avbryte sendingen ved å trykke på Stop/Exit under skanningen. Når overføringen er fullført, går maskinen tilbake til hvilemodus.
Med enkelte e-postservere kan du ikke sende store e-postdokumenter (systemadministratoren kan begrense maksimumsstørrelsen på e-post). Når denne funksjonen er aktivert, viser maskinen Minnet er fullt når du prøver å sende dokumenter på over 1 MB. Dokumentet sendes ikke, og det skrives ut en feilrapport. Du må dele opp dokumentet i mindre dokumenter som kan godtas av e-postserveren. (Et 42-siders dokument basert på ITU-T #1-testdiagrammet er for eksempel på omtrent 1 MB.)