Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett dubbelsidigt fax från dokumentmataren

Sända ett dubbelsidigt fax från dokumentmataren

Relaterade modeller:MFC‑J5740DW / MFC‑J5955DW
Du måste välja dubbelsidig skanning innan du kan sända ett dubbelsidigt fax. Välj antingen långsida eller kortsida, beroende på dokumentets layout.
  1. Placera dokumentet i dokumentmataren.
  2. Tryck på image[Fax].
    image
    Om [Förhandsg. fax] är inställt på [], trycker du på image[Fax]>[Skickar fax].
  3. Tryck på image[Alternativ]>[2-sidigt fax].
  4. Gör något av följande:
    • Tryck på [Duplex skanning: Långsida] om dokumentet är vänt längs långsidan.
    • Tryck på [Duplex skanning: Kortsida] om dokumentet är vänt längs kortsidan.
  5. Tryck på [OK].
  6. Ange faxnumret.
  7. Tryck på [Fax start].