Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Afsendelse af en faxmeddelelse med AirPrint (macOS)

Afsendelse af en faxmeddelelse med AirPrint (macOS)

Kontroller, at maskinen er på Mac-computerens liste over printere. I eksemplet nedenfor bruges Apple TextEdit.

image

• AirPrint understøtter kun faxdokumenter i sort-hvid.
  • Maskinen understøtter funktionen Secure Function Lock (sikker funktionslås). Afsendelse af faxmeddelelser via AirPrint er ikke muligt, hvis faxtransmission er begrænset for hver bruger.

1. Kontroller, at maskinen er tændt.
  2. Åbn den fil, du vil sende som en fax, på din Mac-computer.
  3. Klik på menuen Arkiv, og vælg dernæst Udskriv.
  4. Klik på pop op-menuen Printer, og vælg derefter Brother XXX-XXXX - Fax (hvor XXX-XXXX er navnet på din model).
  5. Indtast faxens modtagerinformation.
  6. Klik på Fax.