Hjem > Papirhåndtering > Ilægning af papir > Papirindstillinger > Ændring af bakkeprioritet

Ændring af bakkeprioritet

Relaterede modeller:MFC‑J5740DW / MFC‑J5955DW
Skift den standardbakkeprioritet, maskinen bruger til hver tilstand.
Når [Auto bakkevalg] er valgt i indstillingerne til valg af bakke, indfører maskinen papir fra den mest relevante bakke for papirtype og -størrelse i henhold til indstillingen for bakkeprioritet.
  1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Bakkeindstil.].
  2. Tryk på indstillingen [Bakkeindstil.: Kopi], [Bakkeindstil.: Fax], [Bakkeindstil.: Udskriv] eller [Bakkeindstil.: JPEG-print (Medie)].
  3. Tryk på [Bakkeprioritet].
  4. Tryk på den ønskede indstilling.
  5. Tryk på image.