Hjem > Udskrivning > Udskrivning af data direkte fra et USB flash-drev > Udskriv en PDF-fil direkte fra et USB flash-drev

Udskriv en PDF-fil direkte fra et USB flash-drev

Relaterede modeller:MFC‑J5955DW
Du kan udskrive en PDF-fil direkte fra et USB flash-drev.
image

PDF-filer på 2 GB eller mere, kan ikke udskrives.

VIGTIGT
For at undgå skade på maskinen må du IKKE slutte andre enheder end et USB-flashdrev til det direkte USB-stik.
  1. Sæt et USB flash-drev i USB-kortlæseren.
    image
  2. Tryk på [PDF-udskrift].
    image
    Hvis maskinen er indstillet til Secure Function Lock (sikker funktionslås) aktiveret, har du muligvis ikke adgang til Direct Print.
  3. Tryk på image eller image for at få vist den PDF-fil, du vil udskrive, og tryk derefter på den.
  4. Indtast antallet af kopier på en af følgende måder:
    • Tryk på [-] eller [+] på berøringsskærmen.
    • Tryk på image for at få vist tastaturet på touchskærmen, og indtast derefter antallet af kopier vha. tastaturet på touchskærmen. Tryk på [OK].
    • Indtast antallet af kopier vha. opkaldstastaturet.
  5. Læs og kontroller den viste liste med indstillinger.
  6. Tryk på image[Udskr.indstil.] for at ændre udskriftsindstillingerne.
    Tryk på [OK], når du er færdig.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Print kvalitet

Vælg printeropløsning for dokumenttypen.

Vælg bakke

Vælg bakken.

Papirstr.

Vælg papirstørrelsen.

Flere sider
    Vælg denne indstilling for at udskrive flere sider på et enkelt ark papir eller udskrive én side af dokumentet på flere ark.
    Dobbeltsidet
    Vælg typen af 2-sidet indbinding.
    Sætvis
    Aktivér denne indstilling for at udskrive sæt bestående af flersidede dokumenter i den oprindelige siderækkefølge.
    PDF-indstilling
    Vælg denne indstilling for at udskrive en PDF-fil med markeringer eller stempler.
    Indst. ny std.

Gem de udskriftsindstillinger, du bruger mest, ved at indstille dem som standarder.

Fabriksinst.

Gendan alle ændrede udskriftsindstillinger til fabriksindstillingerne.

7. Tryk på [Monostart] eller [Farvestart].
    VIGTIGT
    Fjern IKKE USB-flashdrevet fra det direkte USB-stik, før maskinen er færdig med udskrivningen.